Hotel-Restaurant Stadspark in Bergen op ZoomHeerlijk genieten in het luxe Wellness Center Fonteyn Thermen

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark in Bergen op Zoom

Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark is gelegen aan de Binnenschelde in Bergen op Zoom te Noord-Brabant. Hier kunt u heerlijk wandelen op de boulevard en zwemmen, kanoën en windsurfen in de recreatieplas. Het hotel biedt u alle rust, terwijl de bruisende binnenstad, het historisch centrum van Bergen op Zoom en de Zeeuwse stranden op korte afstand gelegen zijn.

Ontspannen in Wellness Center Fonteyn Thermen

Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark beschikt over 87 airconditioned kamers, een modern à la carte restaurant, bar en terras met uitzicht over water. Ook vindt u hier het moderne en luxe Wellness Center Fonteyn Thermen. U kunt hier tegen betaling heerlijk ontspannen en volledig tot rust komen in het thermaal bad, zowel binnen- als buitenzwembad, bubbelbaden, akkerland, opgietsauna, whirlpools en stoomcabine. Daarnaast beschikt het over negen behandelkamers, een fitnessruimte, twee zonnebanken en massagestoelen.

Overnachten in Bergen op Zoom

Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark is minder dan 500 meter verwijderd van het stadscentrum van Bergen op Zoom, een typisch Brabants stadje. Smalle straatjes, oude pleintjes en eigenzinnige monumenten vertellen het verhaal van een rijk en bewogen leven. De stad kent een aantal mooie monumenten, waaronder het Stadspaleis het Markiezenhof, de 15e eeuwse Gevangenpoort en de synagoge. Ook kunt u er goed winkelen in de gezellige binnenstad.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.