Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie Bergen op Zoom

Met drie multifunctionele vergaderzalen is Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark de ideale vergaderlocatie in Bergen op Zoom. De locatie biedt een capaciteit voor 120 personen en een enthousiast team dat graag voor u klaar staat. Hier geniet u van een geheel verzorgde ochtend-, middag-, dag- of avondsessie!

Functionele vergaderruimte

Om wat voor reden u ook een locatie nodig heeft, voor iedere gelegenheid is er een passende zaal beschikbaar. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties. Voor besloten vergaderingen kiest u de kleine discussieruimte. Wanneer u meerdere dagen bijeen wilt komen, maakt u gebruik van onze lichtere werkruimtes. Van een feestelijk jubileum tot een zakelijke workshop.

De vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Handige informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark is centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de snelweg. Het hotel beschikt over 80 parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren. De verschillende vergaderruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en airconditioning. Bovendien maakt u in het hele hotel gebruik van gratis WiFi.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden met betrekking tot deze vergaderlocatie in Bergen op Zoom bespreken? Neem dan contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

3 multifunctionele vergaderzalen tot 120 personen - 87 hotelkamers

 

Theater

Tot 80 personen

Cabaret

Tot 60 personen

School

Tot 36 personen

U-vorm

Tot 32 personen

Carré

Tot 40 personen

Diner

Tot 80 personen

Receptie

Tot 120 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Stadspark worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Rondleiding door de Sint Gertrudiskerk
 • Workshop kaas maken in Kaasboerderij De Zuidgeest
 • Watersporten op recreatieplas Binnenschelde
 • Stadswandeling door Bergen op Zoom

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.